GoPitch & uddannelser

Har I innovation, iværksætteri, eller forretningsudvikling på skemaet?
Er du underviser, vejleder eller leder på en skole eller uddannelsesinstitution hvor I har fokus på innovation, entreprenørskab og forretningsudvikling? Så er GoPitch noget for jer. Vi har lavet en specialiseret platform, der hjælper spirrende iværksættere med at opfylde de krav og ønsker en investor har når en idé skal føres ud i livet, eller have et ekstra boost af ressourcer.

Optag & upload

Optag & Upload Du skal optage en video pitch hvor du præsentere din ide overfor investoren samt de personligheder bage idéen

Optag & upload

Optag & Upload Du skal optage en video pitch hvor du præsentere din ide overfor investoren samt de personligheder bage idéen

Optag & upload

Optag & Upload Du skal optage en video pitch hvor du præsentere din ide overfor investoren samt de personligheder bage idéen

Forretningsplanens lag

Forretningsplanens nøglepunkter

Her spørger vi efter generelle informationer, såsom navnet på konceptet, om der findes en tilknyttet hjemmeside o.l. Det er også her vi er meget nysgerrige på hvilket stadie de studerendes idé er på. Er de klar til lancering? Eller stadig på et meget løst konceptniveau? Udover det har vi også brug for nogle kontaktoplysninger.

Pitch træning

En vigtig del af det at oprette en pitch her, er at der bliver lavet en kort og teasende pitch på nogle få minutter. Det er vigtigt fordi det kan give investorerne et indblik i hvilket team der er bag idéen. Noget som i rigtig mange tilfælde er ligeså vigtigt som idéen selv! 

Der ligger en stærk læringsproces i at skulle formidle vigtige punkter for sit koncept kort og præcist, så alle kan forstå grundtanken bag.

GoPitch App pitch video mockup
GoPitch flow

Pitch-Strømlining af skoleprojekter

Har I projekter hvor eleverne skal fremlægge eller måske direkte pitche deres idé og/eller forretningskonceptet bag?

Så kan I frit anvende GoPitch til at indsamle og strukturere data omkring elevernes projekter. Dvs. at de studerende gennemgår den samme formular for at forberede undervisere, og evt. censor på pitchen. Noget der kan bidrage til at give en grundigere og mere dybdegående vurdering, når de rent praktisk fremlægger/pitcher deres idé fysisk. Den færdige pitch kan endda hentes gratis som PDF, i en lækker grafisk opsætning.

Systematiseret tilbud til private aktører

Med GoPitch vil I kunne inkludere lokale virksomheder i vurderingen af de studerendes projekter og koncepter. Via pitch flowet sørger vi for at nøglepunkter omkring konceptet bliver struktureret ud i en overskuelig brugerflade.

Det gør at eventuelt private aktører hurtigt, nemt og til hver en tid kan gennemgå projekterne. Og på baggrund af GoPitch appen hurtigt komme med relevant feedback, input og mere uddybende spørgsmål.

GoPitch App systematiseret overblik
Person der skal vælge vej efter endt uddannelse

Forberedelse til livet efter skolen

En vigtigt del af den uddannelse I tilbyder, er at klargøre de studerende til et professionelt arbejdsliv.. Her kan GoPitch hjælpe de studerende med at praktisere den undervisning de modtager fra jer.

GoPitch er et værktøj der gør at deres idéer, koncepter og projekter kan blive testet af overfor reelle investorer der selv har været igennem forretningseventyr, og prøvet hele rejsen.

Tilknyttede guides & vidensartikler

For at sikre at iværksættere, idémagere og studerende kommer godt igennem vores pitch formular, opbygger vi sideløbende et vidensarkiv af ressourcer der understøtter de informationer vi ønsker at indsamle til investorerne.

Det skal sikre at alle udfylder pitch formularen på et så oplyst grundlag som muligt. Disse artikler vil højst sandsynlig overlappe med dele af elevernes pensum og derfor kunne bidrage til den nuancerede forståelse af de parametrer der gør sig gældende når man skal opbygge, drive og vækste en virksomhed.

GoPitch videns artikler mockup

Hvordan fungerer GoPitch?

Fra skoleprojekt til virkelighed
Image

#1

Studerende opretter Pitch online

Image

#2

Studerende optager en pitch video

Image

#3

Interessenter gennemser og vurdere pitchen

Image

#4

Konceptet matcher med en investor

Visionen og missionen

Platformen til investering i startups

Vores vision er at gøre vejen fra investor til iværksætter kortere og mere gennemsigtig. Vi tror på der findes mange gode idéer derude som bare mangler de rette ressourcer til at blive en realitet.

Vores mission er at skabe en platform der gør det nemt at matche de rette startups med business angels. Derudover bliver platformen understøttet med viden om investeringer, startups og iværksættere, så vi kan hjælpe alle parter på vej i en fælles arena.

GoPitch investor in the gopitch app
Image

Få gratis adgang

Alle skoler får gratis beta adgang
  • Alle beta signups er gratis
  • Ingen begrænsning på antal elever
  • Vi omfavner alle typer skoler som har med koncept udvikling, iværksætteri, innovation og forretningsudvikling
  • Vi tilføjer et filter til jeres studerende
  • Vi kommer ud på din uddannelse og introducere GoPitch
  • Vi følger op på brugen af GoPitch
  • Signup nu du har intet at miste og alt at vinde!
Vi håber I nu er overbevist om at skrive dig op til GoPitch. I har intet at miste og alt at vinde ved at skrive dig op. Vi kan garantere at vi nok skal holde jer opdateret på relevante processer og udviklingen.