Læsetid: ca 2 minPitch gratis til investorer på GoPitch

Lasse Baungaard Fremhævet, Nyheder og systemopdateringer Leave a Comment

Vi har de seneste måneder oplevet en overvældende stor interesse fra investorer der gerne vil investere i startups. Derfor har vi besluttet at gøre det gratis at aktivere sin pitch, så vi kan få endnu flere investeringsmuligheder til de sultne investorer på platformen. Rent praktisk betyder det, at du lige nu kan oprette og aktivere din pitch gratis til vores mange investorer.

Hvad skal man gøre for at lave en gratis pitch til investorerne?

Det eneste du skal gøre er at lave din pitch via vores pitch bygger, og derefter aktivere den. Så sørger vi for at din pitch ryger ud til de investorer, der er relevante for lige præcis din virksomhed. Det gælder uanset om du søger kapital eller viden, fra investorer der har erfaring med branchen.

Du kan oprette din gratis pitch her.

Hvad hvis man allerede betaler for at have en aktiv pitch?

Du skal selvfølgelig ikke betale for noget andre får gratis. Derfor gælder det fra d.d. at både nye og eksisterende brugere kan have deres pitch aktivt gratis, og der vil derfor ikke blive trukket penge når en ny periode startes. Det sker helt automatisk.

Vil det så altid være gratis at pitche på GoPitch?

Nej, det vil det ikke. Vi åbner op lige nu fordi vi har fået en del nye investorer med, der allesammen leder efter det rigtige projekt at investere i. Derfor vil vi gerne skrue op for antallet af interessante cases der ryger afsted til investorerne, og nu er det altså helt gratis for dig der søger investorer.

Dog vil vi på igen på et senere tidspunkt, lukke ned for den gratis mulighed. Så få hellere oprettet og aktiveret din pitch nu, mens der stadig er ledige pladser.

Det gør du her: Opret gratis pitch til investorerne

Hvad hvis man har brug for hjælp til sin pitch?

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til hvordan du bygger din pitch op, vil vi som altid, meget gerne hjælpe dig. Du kan gå i gang med at oprette en bruger, udfylde de punkter der allerede er styr på og så tage kontakt til os inde i systemet. Så vil en af vores dygtige eksperter hjælpe dig videre – også helt gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *