Logo maritim startup hub

Maritim Startup Hub

Bjorn

Maritim startup hub – et gennemtestet acceleratorforløb for særligt innovative iværksættere med stærke produktideer til fremtidens maritime branche. Hub’en er designet til at give iværksættere de allerbedste rammer for produkt- og forretningsudvikling og skabe en stærk fødekæde af spin-out virksomheder

Odense Robotics logo

Odense Robotics StartUp Hub

Bjorn

Odense Robotics StartUp Hub er anerkendt som en af de bedste robotinkubatorer i Europa. Det er placeret på det specialiserede anlæg på 3.000 m² på Teknologisk Institut, en førende forsknings- og teknologiorganisation. Her slutter robot-, automatiserings- og drone-startups sig af et team af forretnings- og teknologieksperter, der hjælper med at gøre teknologi til god forretning.

Sønderborg erhvervsråd logo

Sønderborg Vækstråd

Simon

Sønderborg Vækstråd udbyder sparring, kurser og netværk til både store og små virksomheder men selvfølgelig også iværksættere. Der er dedikeret et helt hold der kun fokusere på iværksættere nemlig Sønderborg Iværksætter Service. De er en del af vækstrådet men specialisere sig i iværksættere. Uanset hvad du vil i det danske erhverv så er der massere af kompentent viden og netværk …

Svendborg Fremtidsfabrikken

Fremtidsfabrikken Svendborg

Simon

Fremtidsfabrikkerne i Svendborg her kan du styrke dit netværk, arbejde med din virksomhed/dit projekt/din opgave i arbejdscaféerne eller udvikle din virksomhed via kurser og arrangementer. Alle er meget velkomne – også selvom du ikke har et CVR-nummer (endnu).

Tønder erhvervsråd logo v1.1

Tønder Erhvervsråd

Simon

Tønder Erhvervsråd vil skabe vækst og udvikling i Tønder kommune ved tæt samarbejde med erhvervslivet, turisterhvervet og kommunen. Erhvervsrådet i Tønder har stort fokus på startup og med deres erhvervskonsulenter står de klar til sparing og vejledning så enhver kan få kickstartet sin virksomhedsrejse.

Esbjerg Brygge invest logo

Esbjerg Brygge Invest

Bjorn

Esbjerg Brygge Invest er et investeringsselskab med begge fødder plantet solidt i den jyske muld. Ejerkredsen består er vestjyske erhvervsfolk der alle har drevet eller driver egen virksomhed med stor succes. Kemi, dynamik og jysk købmandskab er det primære fokus for deres investering, hvilket betyder at alle brancher er velkommen. Esbjerg Brygge Invest er en aktiv investor med massere af …

E bank lauridsen logo

E. Bank Lauridsen Holding

Simon

E. Bank Lauridsen Holding er et solidt familieejet holdingselskab der blev grundlagt i 1992. De investere i ejendomme og virksomheder der har et økonomiske solidt fundament med gode vækstmuligheder.

Kirke kapital logo

Kirk Kapital

Simon

Kirk Kapital beskæftiger sig primært med mellemstore og store virksomheder i skandinavien. De er aktive og langsigtet investorer med fokus på Business to business.

Lego ventures logo

Lego Ventures

Simon

Lego ventures hovedformål er at investere i fremtidens uddannelse, læring, kreativitet og leg. Der investeres på et globalt plan i alt fra en ide til større virksomheder. Lego ventures blev grundlagt i 2018 og har siden da investeret i mange kreative virksomheder.

Scienceventures logo

Science Ventures Denmark

Simon

Syddansk Universitet er moderselskabet til Science Ventures Denmark A/S, der i tæt samarbejde med industri specialister og investorer, i ind og udland udvikler teknologiske start-ups. Science Ventures Denmark har været med til at underbygge og støtte flere succesfulde virksomheder i alt fra LED lamper til robotter og molekyle. I kølvandet er der blevet skabt ca. 1000 arbejdspladser og eksport eventyr …