Business lolland falster logo

Business Lolland-Falster

Simon

Business Lolland-Falster (BLF) hjælper lokale virksomheder og iværksættere på alle fronter. In house har de egne konsulenter til alle områder såsom strategi, forretningsudvikling, markedsføring mm. Uanset hvilket udviklingstrin din virksomhed er nået til, kan du henvende dig til BLF og få kvalificeret vejledning. De virksomheder der bruger BLF klarer sig bedre end dem som ikke gør.

Sorø Erhverv

Simon

Sorø Erhverv hjælper med sparring og vejledning til alle virksomheder inden for kommunen også iværksættere der endnu ikke har oprettet CVR endnu. Sorø Erhverv er ikke medledmsfinansieret hvilket betyder at deres arrangementer og vejledning er gratis. Der fokuseres på netværksmøder og kurser for de erhvervsdrivende i kommunen.

Holbæk erhvervsforum

Holbæk Erhvervsforum

Bjorn

Holbæk erhvervsforum har et hav af tilbud virksomhedsejere og iværksættere. Arrangementer og netværk er i stor fokus og der tilbydes gratis én til én rådgivning for både iværksættere og etableret virksomheder. Holdbæk Erhversforum har også et stort og stærkt netværk der gør det muligt at sætte de rigtige mennesker i forbindelse med hinanden.

Lejre Erhvervsservice

Simon

Lejre Erhvervsservice står klar med vejledning til både små og store virksomheder men også til iværksætterne der sidder med den gode ide. Her kan du finde hjælp til at få vurderet om den ide har potentiale, om der er behov for patent eller anden form for sikring. Lejre Erhvervsservice har et stort netværk af samarbejdspartnere de kan trække på hvis …

Business faxe logo

Business Faxe

Simon

Business Faxe fokusere på at skabe vækst for virksomhederne i kommunen og hjælpe med at etablere nye. Der er stort fokus på samarbejde mellem kommune og Business Faxe så der kan sikres de bedst mulige forudsætninger for fremtiden og væksten i erhvervslivet. Der tilbydes 1:1 sparring til iværksættere der vil frem med deres ide. Business Faxe har også adskillige samarbejdspartnere …

kalundborgegnens erhvervsråd logo

Kalundborgegnens Erhvervsråd

Simon

Vejledning, sparring og et kæmpe netværk kan du finde hos Kalundborgsegenes Erhvervsråd. De har over 400 medlemsvirksomheder og besøger over 100 virksomheder om året. Med andre ord der er en finger på pulsen og en stor pulje af samarbejdspartnere der kan trækkes på hvis der skulle være brug for det. Der er stort fokus på iværksætteri og opstart af egen …

Næstved Erhverv logo

Næstved Erhverv

Simon

Næstved Erhverv tilbyder kompetent faglig vejledning og sparring inden for de forskellige forretningsrelateret områder. Der er stort fokus på iværksættere med kurser, netværk og rådgivning. De har flere forskellige partnere der kan hjælpe dig i gang med din ide eller virksomhed.

Ringsted kommune logo

Ringsted Erhverv

Simon

Ringsted Erhverv tilbyder vejledning og sparring til alle størrelser virksomheder også dem der ikke er oprettet endnu. Her finder du et stort netværk i erhvervslivet da Ringsted er en meget central by på Sjælland. De afholder flere forskellige arrangementer og gør en stor indsats i at hjælpe med at finde den rigtige sammensætning af personer så alle kan hjælpe hinanden. …

Slagelse erhvervscenter logo

Slagelse Erhvervscenter

Simon

Slagelse Erhvervscenter der hvor der er plads til alle spørgsmål når det omhandler erhvervsudvikling. Her finder du hjælp og netværk fra idé niveau til de helt store virksomheder. Slagelse Erhvervscenter fokusere meget på netværk og vidensdeling og derfor holder de utallige arrangementer for at skabe værdi for alle der kunne have brug for det.

odsherred kommune logo

Odsherred Erhvervsservice

Simon

Odsherred udbyder gratis og uvildig sparring til dig der vil starte egen virksomhed eller allerede er i gang. Erhvervskonsulenter hos odsherred står klar til at give dig gode råd om, hvordan du starter virksomhed i Odsherred og vil løbende give dig sparring i din drøm for at at blive iværksætter.