Find investorer

Søger du kapital til at komme videre med dit projekt?
Så synes vi du bør se videoen. Vi er ved at bygge en moderne matchmaking platform, som har til formål at matche investorer med gode idéer. Byggearbejdet indebærer en investor app hvor din pitch bliver fremvist for relevante investorer. Når du har udfyldt vores pitch formular samt uploadet en video af holdet bag, er du klar til at blive matchet med vores investorer.

Optag & upload

Optag & Upload Du skal optage en video pitch hvor du præsentere din ide overfor investoren samt de personligheder bage idéen

Optag & upload

Optag & Upload Du skal optage en video pitch hvor du præsentere din ide overfor investoren samt de personligheder bage idéen

Optag & upload

Optag & Upload Du skal optage en video pitch hvor du præsentere din ide overfor investoren samt de personligheder bage idéen

My pitch upload video

Du optager en simpel pitch video

En vigtig del af en pitch er at se teamet bagved, og hvilke roller der bliver udfyldt af forskellige typer. Derfor anbefaler vi kraftigt at du optager en pitch video, og vedhæfter når du udfylder din pitch. Dette gør investorerne bedre kan vurdere netop dit/jeres koncept som helhed.

Gennemfør pitch formularen

Når du udfylder vores formular, indsamler vi den nødvendige information der skal til for at en investor kan lavet en seriøs vurdering af jeres virksomhed. Derfor skal du igennem en 9 trins formular som dækker relevante områder af dit koncept.
My pitch formular
My pitch konto

Følg med i din MyPitch konto

Når du har udfyldt pitch formularen, vil der automatisk blive oprette en MyPitch konto hvor du altid kan overvåge og rette din pitch, hvis der er mangler, eller andet der skal optimeres.

Se hvordan din pitch klarer sige

Du kan altid, via MyPitch kontoen, følge med i hvor mange visninger, klik og tid der er brugt af investorerne i netop din pitch. Har de set videoen? Har de læst økonomi punktet? Her kan det også bliver klart hvis du har mangler, som gør investorerne ikke kan vurdere dit koncept tilstrækkeligt.
My pitch statistik
My pitch notifikation

Du bliver notificeret når der er investor kontakt

I MyPitch kontoen vil du altid have et overblik over de investorer der har taget kontakt og blive notificeret herom. Udover MyPitch kontoen vil der også blive sendt en underretning på mail.

Hvordan fungerer GoPitch?

Når du søger kapital

Opret pitch online

#1

Du opretter Pitch online
Pitch i feed til investorer

#2

Din Pitch ender i Investor Pitch feed'et
Investorer gennemser pitch

#3

Investor gennemser din pitch og video i appen
Match med investor

#4

Du matcher med investor, og kontakter/mødes

Visionen og missionen

Platformen hvor gode idéer og ressourcer mødes

Vores vision er at gøre vejen fra investor til iværksætter kortere og mere gennemsigtig. Vi tror på der findes mange gode idéer derude som bare mangler de rette ressourcer til at blive en realitet.

Vores mission er at skabe en platform der gør det nemt og allestedsnærværende at blive matchet med relevante investorer. Udover at matche iværksættere og investorer, udgiver vi indhold som kan hjælpe alle på vej i den fælles arena.

GoPitch investor in the gopitch app
Image

Gratis adgang

Hvis du pre-tilmelder dig, inden vi launcher
  • Alle pre-tilmeldinger får gratis adgang når vi launcher
  • Status opdateringer på udviklingen
  • Invitation til vores public beta
  • Input og feedback runde
  • Signup nu, du har intet at miste og alt at vinde!
  • Vi er lige på trapperne med MyPitch

Vi håber du nu er overbevist om at skrive dig op til denne. Du har intet at miste og alt at vinde ved at skrive dig op. Vi kan garantere at vi nok skal holde dig opdateret på relevante processer og udviklingen.