Pitch flow mockup - investor søges Stamdata
Trin 1

Stamdata

I det første trin indsamler vi stamdata omkring dit projekt. Det anvender vi blandt andet til at præsentere din pitch i investor appen. Du vælger hvilket stadie din idé er på. Vi indsamler navn på virksomhed eller konceptet, evt. cvr. nr., kontaktperson og kontaktinfo. Derudover kan du give dit koncepts hjemmesideadresse og logo hvis du har det.
Søger du investor? Så opret pitch her!
Trin 2

Pitch video upload

Som en vigtigt del af din pitch bør du forberede og uploade en pitch video. Denne video bør kort opridse jeres koncept, og først og fremmest vise teamet bagved. Det er nemlig afgørende for om du får finansiering fra investorer. Vi anbefaler at din video max. er 2 minutter lang.
Pitch flow mockup - Upload pitch video
Pitch flow mockup - investeringen
Trin 3

Investeringen

I trin 3 skal I oplyse hvilken type ressourcer og investorer I søger. Om det kun er kapital, eller om det også er viden/know how. Derudover skal der angives hvor stor en andel I vil sælge, og ikke mindst hvad den koster. Udover jeres tilbud er det også relevant for investorerne at vide om I allerede har andre investorer ombord på jeres koncept.
Søger du investor? Så opret pitch her!
Trin 4

Konceptet

I trin 4 skal konceptet / løsningen uddybes. Her skal I vælge hvilken koncept kategori I hører ind under. I skal forklare hvilket problem konceptet løser. Derudover så skal I indtaste hvordan I har tænkt jer at løse problemet, og ikke mindst hvordan det adskiller sig fra konkurrenter eller lignende løsninger. Når investor søges, er hvordan I er unikke, nemlig ret vigtigt, og ofte afgørende for om I kan rejse kapital eller ej.
Pitch flow mockup - konceptet
Pitch flow mockup - Teamet
Trin 5

Teamet

Dette trin beder dig om at indtaste og oplyse hvilke menneskelige ressourcer der ligger bag idéen. Det betyder at alle ejerne af konceptet oplistes, sammen med deres tidsmæssige engagement og ikke mindst ejerandele. Her oplyser I også hvis der er nogle deltids- eller fuldtidsansatte. Når man søger investorer til et startup, er teamet altafgørende.
Søger du investor? Så opret pitch her!
Trin 6

Produktet & distribution

I dette trin indsamler vi data på hvilken type virksomhed der er tale om når det kommer til at producere og distribuere produkter og/eller services. Her kigger vi på hvordan du tjener/kommer til at tjene penge på det du sælger, og om dit produkt eller løsning er beskyttet. Hvis investor søges og du ikke du styr på hvordan der skal tjenes penge, bliver det nok svært at finde finansiering.
Pitch flow mockup - Produkt og distribution
Pitch flow mockup - markedsanalyse
Trin 7

Markedsanalyse

Når du kommer til dette trin skal der indtastes informationer om det marked I konkurrerer på - både nationalt og internationalt, samt de primære konkurrenter. Viser I at der er styr på hvordan markedssituationen ser ud, er I et skridt nærmere at imponere investorerne, og sikre jer kapital til jeres startup.
Søger du investor? Så opret pitch her!
Trin 8

Strategier

I trin 8 kigger vi på hvilke strategier I anvender til at markedsføre og sælge jeres koncept, og ikke mindst om I har en exit strategi for jeres koncept og virksomhed. For dig der søger investorer, vil det være en fordel at vise hvad I vil gøre for at brande jer. Det kan også være det er et af de områder I har brug for viden fra en potentiel investor til at gøre rigtigt?
Pitch flow mockup - Strategier
Pitch flow mockup - Økonomi
Trin 9

Økonomi & omsætning

I dette trin vil vi gerne vide noget om den aktuelle økonomi i projektet. Det drejer som hvorvidt om I har gæld og aktiver. Hvordan omsætning og resultat ser ud for et eller flere år (hvis I allerede har været i gang noget tid), samt hvad du projekterer for de kommende år.
Søger du investor? Så opret pitch her!
Du er i mål med din pitch når investor søges

MyPitch kontoen

Når du har gennemgået trinene i oprettelsesprocessen, vil din pitch ryge til godkendelse. Når den er godkendt, bliver den sendt direkte til investorerne i investor appen. Du kan til hver en tid logge ind og overvåge din indtastning og rette og tilføje information. Nu er du meget tættere på at går fra investor søges, til investor sikret.
Pitch flow mockup - Strategier

GoPitch Flowet - Opret pitch nu!

Søger du investor? Så opret pitch her!