Investor søges?

Søger du ressourcer til at komme videre?
Er dit dreamteam på plads?
Har du styr på dit produkt?
Har du styr på foretningsmodellen?
MATCH DIN PITCH MED INVESTORER
Image

Er du klar til investering?

Når du søger investorer, har de nogle minimumskrav til dig som iværksætter. Defor har vi lavet en pitch bygger, hvor du udfylder netop de informationer investorerne skal bruge for at vurdere dit forretningskoncept.

Det vigtigt at du har styr på de forskellige ben i den forretning du er igang med at bygge. Her kan GoPitch platformen og teamet hjælpe dig videre med at skaffe kapital til dit forretningseventyr.

Se hvordan her
Investor søges
Investorerne ønsker stærke teams

Har I teamet investorer søger efter?

Et af de vigtigste elementer i et godt forretningskoncept, er solide og differentierede kompetencer fordelt på flere personer, der løfter i flok. Når en investor vurderer et koncept er teamet ligeså vigtigt som selve grund idéen. Derfor har GoPitch stort fokus på teamet, og vi anbefaler altid at inkludere en video med personerne bag.
Start din pitch her
Investorerne kan lide gode avancer

Det lækre produkt

Hvordan hænger dit produkt eller service sammen? Hvilke USP’er tilbyder du kunderne? Hvad er prisen, og hvilke omkostninger er der i værdikæde fra start til slut?

Det er bare nogle af de spørgsmål investorerne har til dit produkt. Derfor har vi inkluderet dem i vores pitch bygger, som du gratis kan bruge.

Start nu - Forsæt imorgen
Strategier, markedsføring og økonomi

Har du styr på bundlinjen?

Det er vigtigt at du har styr på hvordan du tjener penge, hvad er dine indtægter, omkostninger og udgifter. Hvilke strategier anvender du til at nå din målgruppe? Og ikke mindst, leverer de værdi og indtjening?

Investorer er vilde med at kunne se de rigtige tal, perspektiver og kløgtige strategier som giver afkast.

Start nu - Forsæt imorgen
Byg din pitch

Din pitch direkte til beslutningstagerne!

I pitch byggeren kan du løbende udfylde og opbygge din pitch så den er let at overskue for investorerne. Du kan til en hver tid søge support i vores helpdesk, eller via live chatten. Og husk, du kan altid download dit pitch deck helt gratis!

Når din pitch er udfyldt kan du aktivere den, hvilket betyder at den bliver sendt til kvalitetskontrol og godkendelse. Når pitch er godkendt matcher systemet den med relevante investorer.

Fra pitch til investering
Opbyg din pitch I GoPitch byggeren
Aktiver din pitch og send til kvalitetskontrol
Vi matcher din pitch med investorer i vores kartotek
Efter match med investor - I sætter et møde op og lander aftalen
Start nu - Forsæt imorgen
GRATIS BYGGER - Download PITCH

GoPitch hjælper med at lave et lækkert og overskueligt pitch deck til investorerne

Byg din pitch når investor søges

Du kan altid anvende vores Pitch bygger helt gratis, og løbende opdatere og udfylde den. De informationer du udfylder i pitch byggeren bliver lækkert præsenteret i en printvenlig pdf du frit kan downloade.

GoPitch teamet sidder altid klar til at assistere dig med dine spørgsmål. Udover det, er der en helpdesk som kan hjælpe dig på vej.

Byg gratis et Pitch deck pdf
Aktiver din pitch

Når du er færdig med dit pitch sendes det til godkendelse og derefter til investorerne

Send dit pitch til de investorer du søger

Efter du har udfyldt din pitch med alle de relevante informationer, sender du det til godkendelse. Er der nogle ting vi ved investorerne gerne vil se, men du mangler, giver vi feedback så du kan rette pitchen til.

Når dit pitch er godkendt, bliver det automatik sendt til match hos relevante investorer, der forhåbentlig er interesserede i at investere.

Skal vi finde investorer til dig?