Investering i startup

Leder du efter en startup at investere i?
Så synes vi du bør se videoen. Vi er ved at bygge en moderne matchmaking platform, som har til formål at matche investorer med startups. Byggearbejdet indebærer en lækker app til dig som investor, hvor du vil få præsenteret interessante startups. I vores pitch feed kan du nemt kan grave dig ned i deres forretning og tage oplyste beslutninger. Alt sammen når du har tid, på dine præmisser.

Optag & upload

Optag & Upload Du skal optage en video pitch hvor du præsentere din ide overfor investoren samt de personligheder bage idéen

Optag & upload

Optag & Upload Du skal optage en video pitch hvor du præsentere din ide overfor investoren samt de personligheder bage idéen

Optag & upload

Optag & Upload Du skal optage en video pitch hvor du præsentere din ide overfor investoren samt de personligheder bage idéen

Samlet pitch feed

Et samlet pitch feed til gennemgang

Når et startup opretter en pitch på GoPitch, ryger det automatisk ind i dit pitch feed. I feedet kan du få et uddrag og let overskueligt overblik over de forskellige startups der søger investering.

Mød teamet bag
via video

Som en del af pitchen skal iværksætterne lave en pitch video der meget kort viser teamet og kernen i konceptet for dig. Når man laver investeringer, er teamet lige så vigtig som selve idéen bag startupet.
Video Pitch fra teamet
Indsigt i startup

Få grundig
indsigt i startupet

Du vil blive præsenteret for en lang række mere dybdegående informationer omkring forretningen og dens nøglepunkter. Som f.eks. økonomi, værdikæden, markedet, driften og selvfølgelig konceptet der driver startupet.

Hvor du vil,
når du vil

GoPitch er lavet med udgangspunkt i dig som investor. Via appen bestemmer du helt selv hvornår du har tid og overskud til at blive præsenteret for pitches, fra de håbefulde startups. Du kan gøre det når du er på farten, eller i ventetiden i løbet af dagen.
Pitch i app alle steder
Match med startup notifikationer

Bliv matchet
med startups

Når der bliver oprettet en pitch der matcher med en eller flere af dine kompetencerområder, gør vi dig opmærksom på dette og giver der mulighed for at handle hurtigt hvis matchet er korrekt.

Hvordan fungerer GoPitch?

Fra Startup til investering
Opret Pitch online

#1

Startup opretter Pitch online

Pitch i feed

#2

Startup Pitchen ender i dit Pitch feed

Pitch i investorers app

#3

Du gennemser pitch og video i appen

Match møde med investore

#4

Du matcher med startup, og kontakter/mødes

Visionen og missionen

Platformen til investering i startups

Vores vision er at gøre vejen fra investor til iværksætter kortere og mere gennemsigtig. Vi tror på der findes mange gode idéer derude som bare mangler de rette ressourcer til at blive en realitet.

Vores mission er at skabe en platform der gør det nemt at matche de rette startups med business angels. Derudover bliver platformen understøttet med viden om investeringer, startups og iværksættere, så vi kan hjælpe alle parter på vej i en fælles arena.

GoPitch investor in the gopitch app
Image

Få gratis adgang

Early birds = life time free - alle signups får 1 år gratis
  • Life time free acces til første signups - få pladser ledig
  • Alle pre-tilmeldinger får min. ét års gratis adgang når vi launcher - Værdi 5000,-
  • Status opdateringer på udviklingen
  • Invitation til vores public beta
  • Input og feedback runde
  • Signup nu du har intet at miste og alt at vinde!

Vi håber du nu er overbevist om at skrive dig op til denne. Du har intet at miste og alt at vinde ved at skrive dig op. Vi kan garantere at vi nok skal holde dig opdateret på relevante processer og udviklingen.