GoPitch kaffe to go
Er du en del af:

 

Så omgås du dagligt med de ildsjæle, iværksættere & selvstændige der driver væksten i Danmark. I hjælper dem med at få success, eller bare med at holde hovedet oven vande - og det vil GoPitch gerne hjælpe jer med.

GoPitch er en specialiseret platform, der hjælper virksomheder med at søge investering hos investorer, og derudover er vi et stort vidensarkiv inden for iværksætteri & almen virksomhedsdrift, der konstant bliver udvidet.

Viden & information

GoPitch holdet består af selvstændige specialister

Image

GoPitch vidensartikler

GoPitch frigiver ofte nye artikler, der indeholder nyttig viden, i forbindelse med investering og almen virksomhedsdrift. Alle GoPitch artikler er kategoriseret efter, om man er virksomhedsejer eller investor. Artiklerne er også mærket med en sværhedsgrad.
Læs artikler nu
Image

GoPitch Investerings Ordbogen

GoPitch har lavet en investeringsordbog, der kommer med lynhurtige, korte og præcise beskrivelser af enkeltstående ord og forretningsbegreber.
Gå til opslagsværk
Image

Business Calculators

GoPitch har udarbejdet og frigivet en række beregnere, der kan hjælpe dig med at udregne vigtige nøgletal for din forretning. Alt lige fra hvad det koster at anskaffe en ny kunde, til udregning af din virksomheds værdiansættelse.
Lav beregninger her

Aktør oversigt

Investeringsoversigt

GoPitch platformen er en specialudviklet platform der hjælper iværksættere med at få struktureret essentielle informationer omkring deres virksomhed, inden de kontakter investorer. Efter du som iværksætter har udfyldt vores Pitch Flow, kan du hente et flot opstillet Pitchdeck, som du kan præsentere direkte for mulig investorer.
Gennemse alle aktører

Skal I med i aktørarkivet?

Du har mulighed for at blive en del af vores aktørarkiv

Fordele

ved at være en del af aktørarkivet

Du får din helt egen side på GoPitch, der fortæller om hvad og hvem i er.

I får et link til en valgfri side hos jer.

Jeres virksomheder for adgang til investorer med kapital

I bliver eksponeret igennem GoPitch.

Featured image for “Lasse Baungaard”
Kommunikation & SEO

Lasse Baungaard

Featured image for “Stephen Møller Hansen”
Investor & Business -relations

Stephen Møller Hansen