Iphone mockup Pitch feed

Et samlet pitch feed til gennemgang

Når et startup opretter en pitch på GoPitch, ryger det automatisk ind i dit pitch feed. I feedet kan du få et uddrag og let overskueligt overblik over de forskellige startups der søger investering.

Mød teamet bag
via video

Som en del af pitchen skal iværksætterne lave en pitch video der meget kort viser teamet og kernen i konceptet for dig. Når man laver investeringer, er teamet lige så vigtig som selve idéen bag startupet.
Iphone mockup Pitch video
Iphone mockup Pitchen

Få grundig
indsigt i startupet

Du vil blive præsenteret for en lang række mere dybdegående informationer omkring forretningen og dens nøglepunkter. Som f.eks. økonomi, værdikæden, markedet, driften og selvfølgelig konceptet der driver startupet.

Hvor du vil,
når du vil

GoPitch er lavet med udgangspunkt i dig som investor. Via appen bestemmer du helt selv hvornår du har tid og overskud til at blive præsenteret for pitches, fra de håbefulde startups. Du kan gøre det når du er på farten, eller i ventetiden i løbet af dagen.
Iphone mockup Notifikationer
Iphone mockup nliv matchet med ideer

Bliv matchet
med startups

Når der bliver oprettet en pitch der matcher med en eller flere af dine kompetencerområder, gør vi dig opmærksom på dette og giver der mulighed for at handle hurtigt hvis matchet er korrekt.

Hvordan fungerer GoPitch?

Fra Startup til investering
Image

#1

Startup opretter Pitch online

Image

#2

Startup Pitchen ender i dit Pitch feed

Pitch i appen med video

#3

Du gennemser pitch og video i appen

Image

#4

Du matcher med startup, og kontakter/mødes

Visionen og missionen

Platformen til investering i startups

Vores vision er at gøre vejen fra investor til iværksætter kortere og mere gennemsigtig. Vi tror på der findes mange gode idéer derude som bare mangler de rette ressourcer til at blive en realitet.

Vores mission er at skabe en platform der gør det nemt at matche de rette startups med business angels. Derudover bliver platformen understøttet med viden om investeringer, startups og iværksættere, så vi kan hjælpe alle parter på vej i en fælles arena.

GoPitch investor in the gopitch app
Image

Bliv first mover

Vi er lige ved at skulle launche - Bliv informeret
  • Bliv first mover
  • Status opdateringer på udviklingen
  • Invitation til vores public beta
  • Input og feedback runde
  • Signup nu du har intet at miste og alt at vinde!

Vi håber du nu er overbevist om at skrive dig op til denne. Du har intet at miste og alt at vinde ved at skrive dig op. Vi kan garantere at vi nok skal holde dig opdateret på relevante processer og udviklingen.