VALMI Group søger investorer

Byg, anlæg & ejendom
Coverbillede - VALMI Group søger investorer
Stadie: Klar til vækst
Interesseret iLån & investering
Skal bruge15000000,-
Andel til salg20%

Det er en god investering fordi

Medejerskab af en kommende international virksomhed med milliardpotentiale i omsætning, og en rentabilitet ikke set tidligere i installationsbranchen. Uden binding af working capital. Et væksteventyr i en branche der ikke kan digitaliseres væk ej heller outsources til lande langt væk fra kunderne. Der er altid brug for elektrikere, VVS'ere og kloak-specialister. Du får som Investor mulighed for at påvirke Valmis udvikling via deltagelse i bestyrelsen for Valmi. Du medvirker til at mindske uligheden i samfundet samt gøre håndværksfagene interessante for de kommende generationer. Valmi's unikke software V'appen er en forretnings- og eksportmulighed i sig selv. En forventet exit, med en værdi på adskillige mia. kr. indenfor 5-7 år.

Her er virksomheden i dag

Valmi gør det muligt, at dygtige håndværkssvende i installationsbranchen kan starte selvstændig virksomhed og i samarbejde med Valmi, udføre alle former for autorisationskrævende arbejde. Derved opnås at håndværkerne bliver i faget som udførende, deres økonomi forbedres og deres frihed øges. Uden at de selv skal opnå autorisation, men i stedet indlejes under Valmi. Det er et nybrud på markedet, at alle håndværkere i installationsbranchen på denne måde kan blive selvstændige, mod at Valmi Group modtager 19% af hver enkelt indlejet håndværkers omsætning. Samtidig med at de få de 19% får klaret alt vedrørende administration, forsikringer, værktøj o.l. Siden selskabets start er der omsat for 52+ mio. kr.

Fremtiden for virksomheden

Valmis målgruppe er i første omgang EL og VVS håndværkere med Dansk svendebrev. Der er potentielt +12.000 elektrikere og VVS'ere der ville kunne tænke sig at være selvstændige - hvis de vidste det var en mulighed. 12.000 håndværkere I installationsbranchen ville omsætte for ca. 14,4 mia. kr. pr. år. Valmi vil være markedsleder med 35 % af markedet for selvstændige EL og VVS'ere = +4.000 håndværkere og + 7 Mia. kr. i omsætning pr. år. Forventet EBIT + 900 mio. kr. pr. år. Der sigtes desuden mod internationalisering, hvor markedet er massivt større.
Mød teamet herRegion Hovedstaden
VirksomhedstypeServicevirksomhed
Stiftelsesårjuni 15, 2018
Antal ansatte5
Er der andre investorerNej
Tilknyttet pitch video

Se teamet

Er du interesseret i denne investering?

Coverbillede - VALMI Group søger investorer

VALMI Group søger investorer

Region Hovedstaden
Kontakt virksomheden nu!

Relateret cases

Image

VALMI Group søger investorer

En unik blue ocean case, hvor du har muligheden for at investere i en vækstvirksomhed, på vej mod internationalisering.
Søger15000000 kr
Stiftetdecember 2, 2021
Ansatte5
Vintage

High-end secondhand fashion

Mode der ikke går af mode – kendte mærker inden for fashion går aldrig helt af mode, da dyre mærker ofte formår at være tidsløse og unikke i deres design.
Søger250000 kr
Stiftetdecember 2, 2021
Ansatte1
Image

TimeOps: Timeregistrering med fokus på enkelthed

Software har i mange år fungeret som værende en del af arbejdsprocessen som skulle holde styr på alle de informationer man har brug for i den videre fremdrift, og det
Søger200000 kr
Stiftetdecember 2, 2021
Ansatte1
Image

Spændende e-sport start-up

Denne virksomhed er et online betting koncept med stærke udsigter grundet forskellige faktorer. Først og fremmest den stigende vækst i brug af computerspil på tværs af generationer. Teknologiske fremskridt har
Søger520000 kr
Stiftetdecember 2, 2021
Ansatte2
Gratis pitch deck via pitch byggeren

Opret en gratis konto på GoPitch

Kontakt virksomheden nu!
Har du allerede en konto? Log ind