Spændende e-sport start-up

E-sport & gaming
IT & tech
Coverbillede - Spændende e-sport start-up
Stadie: Har omsætning
Interesseret iLån & investering
Skal bruge520000,-
Andel til salg5%

Det er en god investering fordi

Denne virksomhed er et online betting koncept med stærke udsigter grundet forskellige faktorer. Først og fremmest den stigende vækst i brug af computerspil på tværs af generationer. Teknologiske fremskridt har gjort spil til globale mødepunkter for millioner af brugere og flyttet mange spil fra at være en niche til at være mainstream. Ydermere har Streaming gjort det helt store inden for denne branche og det er ikke kun enkle professionelle der streamer, alle kan streame i dag og der er flere millioner seere verden over der følger med i spilleverdenen. Denne virksomhed har udviklet deres egen esports platform med alle de populære spil, der kombinere gaming og betting. Der er stort fokus på sikkerhed og anti cheat og det er endda muligt pt og oddse for sjov hvor der ingen penge er involveret. Grundlæggerne bag virksomheden har selv udviklet hele platformen, og de har flere succesfulde esports platforme bag sig. Med erfaring inden for iværksætteri, bank og regnskab er der potentiale for at drive virksomheden frem i høj fart.

Her er virksomheden i dag

Virksomheden har bevist at der er et stort market for kombinationen af betting og gaming. De har oplevet stor opmærksomhed fra gaming community og har allerede over tusind bruger på deres platform som er støt stigende. Der er fokus på online markedsføring og internationalisering.

Fremtiden for virksomheden

Der er store planer og potentiale for denne type virksomheder der kombinere to så store brancher. Den samlet erfaring fra grundlæggerne kombineret med en investor der forstår branchen vil skabe planlagt og struktureret fremtid med spændende mål i sigte. Der er allerede tænkt i exit strategier fra grundlæggernes side af så ingen ting er efterladt til tilfældighederne og vi glæder os til at følge med på sidelinjen.
Mød teamet herRegion Sjælland
VirksomhedstypeDigital
Stiftelsesårjanuar 1, 2018
Antal ansatte2
Er der andre investorerNej
Tilknyttet pitch video

Se teamet

Er du interesseret i denne investering?

Coverbillede - Spændende e-sport start-up

Spændende e-sport start-up

Region Sjælland
Kontakt virksomheden nu!

Relateret cases

Image

VALMI Group søger investorer

En unik blue ocean case, hvor du har muligheden for at investere i en vækstvirksomhed, på vej mod internationalisering.
Søger15000000 kr
Stiftetmarts 26, 2023
Ansatte5
Vintage

High-end secondhand fashion

Mode der ikke går af mode – kendte mærker inden for fashion går aldrig helt af mode, da dyre mærker ofte formår at være tidsløse og unikke i deres design.
Søger250000 kr
Stiftetmarts 26, 2023
Ansatte1
Image

TimeOps: Timeregistrering med fokus på enkelthed

Software har i mange år fungeret som værende en del af arbejdsprocessen som skulle holde styr på alle de informationer man har brug for i den videre fremdrift, og det
Søger200000 kr
Stiftetmarts 26, 2023
Ansatte1
Image

Spændende e-sport start-up

Denne virksomhed er et online betting koncept med stærke udsigter grundet forskellige faktorer. Først og fremmest den stigende vækst i brug af computerspil på tværs af generationer. Teknologiske fremskridt har
Søger520000 kr
Stiftetmarts 26, 2023
Ansatte2
Gratis pitch deck via pitch byggeren

Opret en gratis konto på GoPitch

Kontakt virksomheden nu!
Har du allerede en konto? Log ind