High-end secondhand fashion

Bolig & Beklædning
Coverbillede - High-end secondhand fashion
Stadie: Har omsætning
Interesseret iLån & investering
Skal bruge250000,-
Andel til salg25%

Det er en god investering fordi

Mode der ikke går af mode - kendte mærker inden for fashion går aldrig helt af mode, da dyre mærker ofte formår at være tidsløse og unikke i deres design. Der er en stort market for secondhand fashion men der mangler garanti for autenticitet og tilstand. Denne virksomhed har gjort en forretning ud af at kontrollere ægthed og stand af secondhand high-end fashion produkter, og sælge dem for og til private personer, mod kommision. Virksomheden har både en fysik og online butik hvor sælgerne kan komme med deres vare og få udarbejdet en salgskontrakt. Varerne er derefter i kommission efter aftale og der kan udarbejdes særlige kontrakter til de meget dyre genstande. Efter salget vil pengene være på sælgers konto inden for 10 dage minus salær. Virksomheden er oprettet i 2019 og personerne bag har tidligere erfaringer med iværksætteri og salg af eget Gin-mærke.

Her er virksomheden i dag

Virksomheden har en flot månedlig omsætning i forhold til alder. Det er tydeligt at der er et stort market for netop denne type handelsvirksomhed og har allerede oplevet stor efterspørgelse. Der bliver indkøbt produkter og vare fra hele EU og de håndtere selv deres eget lager. Pt er kundesegmentet primært kvinder men der bliver arbejdet på en herre afdeling da efterspørgelsen er stigende.

Fremtiden for virksomheden

Der er planer om at udvide både den fysiske del i københavn og århus og den online og sammen skal de skabe rammerne for et secondhand fashion universe hvor alle kan være med. Der er et stort fokus på online markedsføring og virksomheden ønsker kapital til at skalere i den ønskede retning. Virksomheden har store ambitioner og ønsker og være i toppen af market i fremtiden.
Mød teamet herRegion Syddanmark
VirksomhedstypeHandelsvirksomhed
Stiftelsesårnovember 26, 2019
Antal ansatte1
Er der andre investorerNej

Er du interesseret i denne investering?

Coverbillede - High-end secondhand fashion

High-end secondhand fashion

Region Syddanmark
Kontakt virksomheden nu!

Relateret cases

Image

VALMI Group søger investorer

En unik blue ocean case, hvor du har muligheden for at investere i en vækstvirksomhed, på vej mod internationalisering.
Søger15000000 kr
Stiftetdecember 2, 2021
Ansatte5
Vintage

High-end secondhand fashion

Mode der ikke går af mode – kendte mærker inden for fashion går aldrig helt af mode, da dyre mærker ofte formår at være tidsløse og unikke i deres design.
Søger250000 kr
Stiftetdecember 2, 2021
Ansatte1
Image

TimeOps: Timeregistrering med fokus på enkelthed

Software har i mange år fungeret som værende en del af arbejdsprocessen som skulle holde styr på alle de informationer man har brug for i den videre fremdrift, og det
Søger200000 kr
Stiftetdecember 2, 2021
Ansatte1
Image

Spændende e-sport start-up

Denne virksomhed er et online betting koncept med stærke udsigter grundet forskellige faktorer. Først og fremmest den stigende vækst i brug af computerspil på tværs af generationer. Teknologiske fremskridt har
Søger520000 kr
Stiftetdecember 2, 2021
Ansatte2
Gratis pitch deck via pitch byggeren

Opret en gratis konto på GoPitch

Kontakt virksomheden nu!
Har du allerede en konto? Log ind