Logo maritim startup hub

Maritim Startup Hub

Bjorn

Maritim startup hub – et gennemtestet acceleratorforløb for særligt innovative iværksættere med stærke produktideer til fremtidens maritime branche. Hub’en er designet til at give iværksættere de allerbedste rammer for produkt- og forretningsudvikling og skabe en stærk fødekæde af spin-out virksomheder

Dane Capital logo

Dane Capital

Simon

Dane Capital er et privat investeringsselskab der har base i København. De investere i sunde og fornuftige virksomheder med omsætning fra 50 og op til 300millioner. Yderemere er der krav til EBITDA /cash flow 7-40millioner. Dane Capital investerings situationer – Ejerlede/familiejet virksomheder der søger generationskifte Virksomhedens spin-outs MBO/MBI Vækstkapital/erstatningskapital Industri Niche virksomheder Egenkapital eller konvertering af gæld

Industri udvikling logo

Industri Udvikling

Simon

Industri Udvikling går udelukkende ind som minoritetsinvestor, og har erfaring med samlet exit for 120+ SMV’er. Deres investering er oftest i et niveau på 10-50 mio. kr., til genglæld for en ejerandel på 25-50% af virksomheden. Industri Udvikling investerer primært i danske B2B-fokuserede virksomheder med en omsætning på typisk ca. 75-500 mio.kr. og et EBITDA på mellem 10 mio.kr. – 40 mio.kr. 

Nordic funds logo

Nordic Impact Funds

Simon

Nordic Impact Funds mission er at forbedre livet for mennesker med få midler, i øst Afrika. Dette gøres ved at investere i virksomheder der gør en forskel for borgere i lande som Uganda, Rwanda, Tanzania, Kenya og Etiopien. Nordic Impact Funds investere dog ikke i startups men i mellemstore virksomheder hvor de indgår et aktivt partnerskab.

Kirke kapital logo

Kirk Kapital

Simon

Kirk Kapital beskæftiger sig primært med mellemstore og store virksomheder i skandinavien. De er aktive og langsigtet investorer med fokus på Business to business.

Maersk Growth logo

Mærsk Growth

Simon

Mærsk Growth formål er at skabe fremtiden for handel, logistik og reduktion af madspild, ved at være katalysator for den næste generation.Mærsk Growth blev grundlagt i 2017 og har siden da investeret i 22 innovative startups og ser frem til mange flere investeringer.

Maj Invest logo

Maj Invest Equity

Simon

Maj Invest Equity fokuserer på virksomheder, der typisk har en omsætning på 200-1.000 mio. kr. Den første private equity-fond blev etableret i 2005, og i dag rådgiver Maj Invest Equity 5 forskellige fonde. I alt forvalter Maj Invest Equity på ca. 4,3 mia. kr.

Sealand captial logo

Sealand Capital

Simon

Investere i lang rækker brancher og primært early-stage virksomheder med et stort vækst potentiale. De søger skalerbare forretningsmodeller, passioneret teams med integritet og høje ambitioner. De tilbyder kapital, netværk, vejledning & rådgivning, hands-on eksekvering, finasiel planlægning, administrative services, retning og stabilitet.