Incuba

Simon

Incuba er en inkubator som har flere placering i Aarhus, de har over 200 virksomheder siddende på deres kontorer rundt om i Aarhus – Incuba arbejder hovedsagligt med virksomheder inden for IT, Sundhed og Cleantech

Industri udvikling logo

Industri Udvikling

Simon

Industri Udvikling går udelukkende ind som minoritetsinvestor, og har erfaring med samlet exit for 120+ SMV’er. Deres investering er oftest i et niveau på 10-50 mio. kr., til genglæld for en ejerandel på 25-50% af virksomheden. Industri Udvikling investerer primært i danske B2B-fokuserede virksomheder med en omsætning på typisk ca. 75-500 mio.kr. og et EBITDA på mellem 10 mio.kr. – 40 mio.kr. 

Nordic funds logo

Nordic Impact Funds

Simon

Nordic Impact Funds mission er at forbedre livet for mennesker med få midler, i øst Afrika. Dette gøres ved at investere i virksomheder der gør en forskel for borgere i lande som Uganda, Rwanda, Tanzania, Kenya og Etiopien. Nordic Impact Funds investere dog ikke i startups men i mellemstore virksomheder hvor de indgår et aktivt partnerskab.

Maj Invest logo

Maj Invest Equity

Simon

Maj Invest Equity fokuserer på virksomheder, der typisk har en omsætning på 200-1.000 mio. kr. Den første private equity-fond blev etableret i 2005, og i dag rådgiver Maj Invest Equity 5 forskellige fonde. I alt forvalter Maj Invest Equity på ca. 4,3 mia. kr.

Sealand captial logo

Sealand Capital

Simon

Investere i lang rækker brancher og primært early-stage virksomheder med et stort vækst potentiale. De søger skalerbare forretningsmodeller, passioneret teams med integritet og høje ambitioner. De tilbyder kapital, netværk, vejledning & rådgivning, hands-on eksekvering, finasiel planlægning, administrative services, retning og stabilitet.

Seedcapital logo

Seed Capital

Simon

Seed Capital er en af de mest succesfulde seed stage investor i Danmark. De er anerkendt for at tiltrække stærke iværksættere og investor syndikater. Med 20 års erfarring har Seed Capital hjulpet en lang rækker virksomheder, med deres kapital, know-how og vidt rækkende netværk. De leverer en udvidet investor og partner oplevelses baseret på opskriften på succes. Her i blandt …

Sunstone logo

Sunstone

Bjorn

Sunstone Life science Ventures er en uafhængig europæisk riskovillig investeringsfirma, som har fokus på at hjælpe og styrke lovende life science innovationer. De blev etableret i 2007 og holdet bag består af kombination er industri eksperter inden for iværksætteri, drift og finansiel ekspertise. Sunstone har et kontor i København og er en de mest aktive aktører når det kommer til …

weldare tech invest logo

Welfare Tech Invest

Bjorn

Welfare Tech Invest har fokus på at accelerer velfærdsvirksomheder, lokaliseret i region syddanmark, via kapital og ressourcer. Dette gør de ved at skræddersy et udviklingsforløb med henblik på vækst. Welfare Tech Invest hjælper early-stage, spin-off og vækstvirksomheder, samt eksisterende virksomheder der ønsker et øget fokus på produkt udvikling og innovation og med stort vækst potientiale nationalt og internationalt.