Food startup logo

Food Startup

Bjorn

CPH Food Space er et sted og et udvidet samfund til at pleje startups og udvikle nye virksomheder inden for den blomstrende danske og nordiske fødevareindustri. Vi er baseret i det gamle kødpakningsdistrikt i København og har til formål at støtte nye og innovative ideer og hjælpe dem med at få fart.

Industri udvikling logo

Industri Udvikling

Simon

Industri Udvikling går udelukkende ind som minoritetsinvestor, og har erfaring med samlet exit for 120+ SMV’er. Deres investering er oftest i et niveau på 10-50 mio. kr., til genglæld for en ejerandel på 25-50% af virksomheden. Industri Udvikling investerer primært i danske B2B-fokuserede virksomheder med en omsætning på typisk ca. 75-500 mio.kr. og et EBITDA på mellem 10 mio.kr. – 40 mio.kr. 

Nordic funds logo

Nordic Impact Funds

Simon

Nordic Impact Funds mission er at forbedre livet for mennesker med få midler, i øst Afrika. Dette gøres ved at investere i virksomheder der gør en forskel for borgere i lande som Uganda, Rwanda, Tanzania, Kenya og Etiopien. Nordic Impact Funds investere dog ikke i startups men i mellemstore virksomheder hvor de indgår et aktivt partnerskab.

E bank lauridsen logo

E. Bank Lauridsen Holding

Simon

E. Bank Lauridsen Holding er et solidt familieejet holdingselskab der blev grundlagt i 1992. De investere i ejendomme og virksomheder der har et økonomiske solidt fundament med gode vækstmuligheder.

Maj Invest logo

Maj Invest Equity

Simon

Maj Invest Equity fokuserer på virksomheder, der typisk har en omsætning på 200-1.000 mio. kr. Den første private equity-fond blev etableret i 2005, og i dag rådgiver Maj Invest Equity 5 forskellige fonde. I alt forvalter Maj Invest Equity på ca. 4,3 mia. kr.