Nordic funds logo

Nordic Impact Funds

Simon

Nordic Impact Funds mission er at forbedre livet for mennesker med få midler, i øst Afrika. Dette gøres ved at investere i virksomheder der gør en forskel for borgere i lande som Uganda, Rwanda, Tanzania, Kenya og Etiopien. Nordic Impact Funds investere dog ikke i startups men i mellemstore virksomheder hvor de indgår et aktivt partnerskab.

Via equity logo

VIA Equity

Simon

VIA Equity er en af Nordeuropas førende multi-stage investeringsfond. Deres hovedfokus er indenfor it, telekommunikation, teknologi og medier, men investerer også i en række andre brancher.

Sealand captial logo

Sealand Capital

Simon

Investere i lang rækker brancher og primært early-stage virksomheder med et stort vækst potentiale. De søger skalerbare forretningsmodeller, passioneret teams med integritet og høje ambitioner. De tilbyder kapital, netværk, vejledning & rådgivning, hands-on eksekvering, finasiel planlægning, administrative services, retning og stabilitet.

Seedcapital logo

Seed Capital

Simon

Seed Capital er en af de mest succesfulde seed stage investor i Danmark. De er anerkendt for at tiltrække stærke iværksættere og investor syndikater. Med 20 års erfarring har Seed Capital hjulpet en lang rækker virksomheder, med deres kapital, know-how og vidt rækkende netværk. De leverer en udvidet investor og partner oplevelses baseret på opskriften på succes. Her i blandt …

SEIER capital logo

Seier Capital

Bjorn

Investerer i startups som er drevet af stærke passioneret personligheder, som har stort vækstpotentiale. Seier Capital har fokus på startups når det kommer til seed og serie A stadie. Seier Captial blev grundlagt i 2004 af eneejer Lars Seier Christensen og porteføljen består bla. af Saxo Bank, Restaurant Geranium og Rungsted Ishockey I 2016 blev datterselskabet “Seier Capital Denmark” etableret …