Danske commodities logo

Danske Commodities

Bjorn

Hos Danske Commodities er vi grundlæggende iværksættere. Vi udfordrer konstant status quo og holder øjnene åbne for nye samarbejdsmuligheder. Uanset om du er en iværksætter eller en etableret aktør inden for handel med råvarer, kan Danske Commodities hjælpe med at fremskynde din vækst ved at finansiere forretningsudvikling, dække investeringsrisici og stille vores erfaring, netværk, infrastruktur og uafhængige brand til rådighed …

Logo maritim startup hub

Maritim Startup Hub

Bjorn

Maritim startup hub – et gennemtestet acceleratorforløb for særligt innovative iværksættere med stærke produktideer til fremtidens maritime branche. Hub’en er designet til at give iværksættere de allerbedste rammer for produkt- og forretningsudvikling og skabe en stærk fødekæde af spin-out virksomheder

Dane Capital logo

Dane Capital

Simon

Dane Capital er et privat investeringsselskab der har base i København. De investere i sunde og fornuftige virksomheder med omsætning fra 50 og op til 300millioner. Yderemere er der krav til EBITDA /cash flow 7-40millioner. Dane Capital investerings situationer – Ejerlede/familiejet virksomheder der søger generationskifte Virksomhedens spin-outs MBO/MBI Vækstkapital/erstatningskapital Industri Niche virksomheder Egenkapital eller konvertering af gæld

Industri udvikling logo

Industri Udvikling

Simon

Industri Udvikling går udelukkende ind som minoritetsinvestor, og har erfaring med samlet exit for 120+ SMV’er. Deres investering er oftest i et niveau på 10-50 mio. kr., til genglæld for en ejerandel på 25-50% af virksomheden. Industri Udvikling investerer primært i danske B2B-fokuserede virksomheder med en omsætning på typisk ca. 75-500 mio.kr. og et EBITDA på mellem 10 mio.kr. – 40 mio.kr. 

Nordic funds logo

Nordic Impact Funds

Simon

Nordic Impact Funds mission er at forbedre livet for mennesker med få midler, i øst Afrika. Dette gøres ved at investere i virksomheder der gør en forskel for borgere i lande som Uganda, Rwanda, Tanzania, Kenya og Etiopien. Nordic Impact Funds investere dog ikke i startups men i mellemstore virksomheder hvor de indgår et aktivt partnerskab.

Kirke kapital logo

Kirk Kapital

Simon

Kirk Kapital beskæftiger sig primært med mellemstore og store virksomheder i skandinavien. De er aktive og langsigtet investorer med fokus på Business to business.

Maj Invest logo

Maj Invest Equity

Simon

Maj Invest Equity fokuserer på virksomheder, der typisk har en omsætning på 200-1.000 mio. kr. Den første private equity-fond blev etableret i 2005, og i dag rådgiver Maj Invest Equity 5 forskellige fonde. I alt forvalter Maj Invest Equity på ca. 4,3 mia. kr.

Nordic alpha partners logo

Nordic Alpha Partners

Simon

Nordic Alpha Partners investerer i ambitiøse virksomheder, der laver håndgribelige produkter, produktionsvirksomheder eller digitale løsninger inden for Industri 4.0 (i4.0). Fondskapitalen kommer fra ATP, Vækstfonden, en række danske industrielle fonde og adskillige private investorer fra den danske industrielle sektor.

Scale capital logo

Scale Capital

Simon

Investere i passioneret, engageret og innovative stifter for at hjælpe dem med at lave global skalerbare virksomheder med et stort markedspotentiale. De har bla. fokus på teknologi, it, software og generelt digitale løsninger. Scale Capital er et privat eget early stage kapital fond, bestående af et hold iværksættere, stifter, investorer som er passioneret omkring forretningsudvikling og skalering. Scale Capital holder …

Sealand captial logo

Sealand Capital

Simon

Investere i lang rækker brancher og primært early-stage virksomheder med et stort vækst potentiale. De søger skalerbare forretningsmodeller, passioneret teams med integritet og høje ambitioner. De tilbyder kapital, netværk, vejledning & rådgivning, hands-on eksekvering, finasiel planlægning, administrative services, retning og stabilitet.