DAHL logo

DAHL Advokater

Simon

DAHL har over 100 jurister – og har i alt 200 medarbejdere. Som iværksætter, kan DAHL kontaktes omkring stiftelse af selskaber og samarbejdsstrukturer. Især indenfor Finans og Fintech udmærker DAHLs jurister sig. Eksempelvis hvidvaskreguleringen, regler om digitale betalingsløsninger, persondataregulering m.m.

Dane Capital logo

Dane Capital

Simon

Dane Capital er et privat investeringsselskab der har base i København. De investere i sunde og fornuftige virksomheder med omsætning fra 50 og op til 300millioner. Yderemere er der krav til EBITDA /cash flow 7-40millioner. Dane Capital investerings situationer – Ejerlede/familiejet virksomheder der søger generationskifte Virksomhedens spin-outs MBO/MBI Vækstkapital/erstatningskapital Industri Niche virksomheder Egenkapital eller konvertering af gæld

Kirke kapital logo

Kirk Kapital

Simon

Kirk Kapital beskæftiger sig primært med mellemstore og store virksomheder i skandinavien. De er aktive og langsigtet investorer med fokus på Business to business.

M Goldsmith capital logo

M. Goldschmidt Captial

Simon

M. Goldschmidt Capital strategi er at delvist eller helt overtagelse af virksomheder med potentiale for langsigtet vækst og bæredygtigt videreudvikling.

SEIER capital logo

Seier Capital

Bjorn

Investerer i startups som er drevet af stærke passioneret personligheder, som har stort vækstpotentiale. Seier Capital har fokus på startups når det kommer til seed og serie A stadie. Seier Captial blev grundlagt i 2004 af eneejer Lars Seier Christensen og porteføljen består bla. af Saxo Bank, Restaurant Geranium og Rungsted Ishockey I 2016 blev datterselskabet “Seier Capital Denmark” etableret …