Nordic funds logo

Nordic Impact Funds

Simon

Nordic Impact Funds mission er at forbedre livet for mennesker med få midler, i øst Afrika. Dette gøres ved at investere i virksomheder der gør en forskel for borgere i lande som Uganda, Rwanda, Tanzania, Kenya og Etiopien. Nordic Impact Funds investere dog ikke i startups men i mellemstore virksomheder hvor de indgår et aktivt partnerskab.

Maersk Growth logo

Mærsk Growth

Simon

Mærsk Growth formål er at skabe fremtiden for handel, logistik og reduktion af madspild, ved at være katalysator for den næste generation.Mærsk Growth blev grundlagt i 2017 og har siden da investeret i 22 innovative startups og ser frem til mange flere investeringer.

M Goldsmith capital logo

M. Goldschmidt Captial

Simon

M. Goldschmidt Capital strategi er at delvist eller helt overtagelse af virksomheder med potentiale for langsigtet vækst og bæredygtigt videreudvikling.

SEIER capital logo

Seier Capital

Bjorn

Investerer i startups som er drevet af stærke passioneret personligheder, som har stort vækstpotentiale. Seier Capital har fokus på startups når det kommer til seed og serie A stadie. Seier Captial blev grundlagt i 2004 af eneejer Lars Seier Christensen og porteføljen består bla. af Saxo Bank, Restaurant Geranium og Rungsted Ishockey I 2016 blev datterselskabet “Seier Capital Denmark” etableret …