Struktureret, moderne & unik

Prøv vores moderne og unikke pitch flow

Prøv selv - Opret en Pitch nu!

GoPitch vs HeyFunding

I et samlet overblik

GoPitch Vs. HeyFunding GoPitch HeyFunding

Team indsigt - Video pitch

Som den enste platform på markedet indsamler GoPitch video fra iværksætterne. Det gør vi for at investorerne, inden de tager kontakt, kan se hvilket team der er bag virksomeheden som søger kapital. Teamet er, for investorer, ligeså vigtigt som idéen når det kommer til at bygge og udvikle et koncept eller en idé. Pitch videoerne varer ca 2 min. og opridser rammerne for konceptet og teamet bag.

check mark 1 check mark 2

Pitch support - Trin for trin

I modsætning til andre løsninger på markedet hjælper vi dig med at oprette en lækker pitch, som fanger investorens opmærksomhed. Pitch-oprettelsen består af 9 velvalgte trin. Via supportartikler, live chat og tooltips gør vi alt for at sikre os, at iværksætterne opretter en pitch der opfylder investorernes behov.

check mark 1 check mark 2

Strukturet pitch deck

Når en pitch bliver oprettet indsamler vi strukturet data, som gør vi kan præsentere pitchen lækkert og overskueligt i GoPitch investor appen. Derudover kan du altid hente dit pitch deck, der er oprettet i GoPitch, som PDF - helt gratis!

check mark 1 check mark 2

Unik Web + Native Platform = AI matching

Vi har bygget en unik platform, som via et web interface indsamler de gode idéer og koncepter. Når konceptet oprettes og udfyldes, bliver informationer organiseret og struktureret i forhold til punkterne i forretningsplanen og det klassiske pitch deck. Dette betyder at vi kan præsentere investorerne for et overskueligt og let aflæseligt overblik, i vores investor app. Appen sikrer at investoren hele tiden har en finger på pulsen, når det kommer til de gode idéer.

check mark 1 check mark 2

Automatisk AI Match making

Når en pitch bliver oprettet og udfyldt, vil AI systemet automatisk fremhæve picthen overfor relevante investorer. Måden AI systemet matcher på, er specificeret ud fra hvilke ressourcer der søges, hvilken branche der oplyses og ikke mindst den erfaring investoren har på sin track-record.

check mark 1 check mark 2

Verificering af investorer

Når du opretter dig som investorer, sker det via LinkedIn login. Det gør vi for at verificere investorerne.

check mark 1 check mark 2

Oversigt over investeringsmuligheder

HeyFunding har kortlagt rigtig mange forskellige investeringsmuligheder i deres mange afskygninger. Det er disse forskellige typer af investering som de matcher din profil ud fra. Hos GoPitch er dette et tillæg til selv AI matchmaking

check mark 2 check mark 1

Upload af dokumenter

HeyFunding tilbyder at du kan uploade, pitchdeck, forretningsplan og budgetter til din profil. Dette ønsker GoPitch at gøre i et samlet pitch flow og udfyldelse. Hvorefter vi udtrækker relevant data og strukturerer det, for at det bliver nemt for investorerne

check mark 2 check mark 1

Pris for iværksætter

Gratis Gratis

Pris for investorer

5000, - Gratis

Andel af investering

0% 4%

Native App & AI Matchmaking

Prøv vores moderne og unikke Investor app

Image

6 grunde til GoPitch er det bedste HeyFunding alternativ

Image

#1

Video Pitch

Som en del af pitchen skal iværksætterne lave en pitch video der meget kort viser teamet og kernen i konceptet for investorene. Når man laver investeringer, er teamet lige så vigtig som selve idéen bag startupet.

#2

Guidede Pitch oprettelse
Når en iværksætter opretter sin pitch, vil de have mulighed for at søge hjælp i vores support arkiv, som er en del af brugerfladen når en iværksætter opretter sin pitch. Tooltips, beregner og guides hjælper dig på vej mod at udfylde din pitch bedste muligt for at øge sandsynligheden for et match med investor. Og hvis det skulle gå helt galt sidder vi klar i en live chat til at assistere dig.
Gratis pitch deck via pitch byggeren
AI match making iphone mockup

#3

App AI match making

Når der bliver oprettet en pitch der matcher med en eller flere af investorens kompetencerområder, gør vi investoren opmærksom på dette og giver der mulighed for at handle hurtigt hvis matchet er korrekt.

#4

Er med på farten
GoPitch er lavet med udgangspunkt i investorerne. Via appen bestemmer du helt selv hvornår investoren har tid og overskud til at blive præsenteret for pitches, fra de håbefulde startups. Investoren kan gøre det når du er på farten, eller i ventetiden i løbet af dagen.
Iphone - med på farten
Gratis pitch deck via pitch byggeren

#5

Data & statistik

Når en virksomhed opretter og udfylder en pitch via pitch flowet, og den bliver gjort aktiv i pitch feedet hos investorerne, Vil de kunne få indsigt i statistikker på hvordan deres pitch klarer sig. Antal visninger, antal åbninger, antal video visninger osv.

#6

Nemt at komme igang

Når der bliver oprettet en pitch der matcher med en eller flere af investorerness kompetencerområder, gør vi investoren opmærksom på dette og giver mulighed for at handle hurtigt hvis matchet er korrekt.
Prøv selv - Opret en Pitch nu!
Gratis pitch deck via pitch byggeren

Hvad siger brugerne?

Vi strukturer, optimere, og formidler ideer

Har du flere spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Stephen Hansen

Investor relations
+45 2613 3026

Skriv til mig

Lasse Andersen

Kommunikation & SEO
(+45) 2636 8310

Skriv til mig

Vores moderne interface

Opret dig nu og find det du søger
GoPItch app ui video
Vi er lige på trapperne med GoPitch investor appen. Vi har allerede en godkendt ydre skal godkendt i app store. Så hvis du henter appen og logger ind, vil du blive opdateret så snart der er nyheder og ikke mindst når vi er klar til at præsentere pitches for dig.
Gratis pitch deck via pitch byggeren
Du kan allerede nu oprette din pitch helt gratis. Du skal udfylde informationer via 9 trin, samt uploade en simpel pitch video. Når det er gjort sørger vi for at du bliver blandt første der bliver præsenteret for vores investor pulje.
Helt gratis - Prøv selv