Cash Flow

Britt

Cash Flow er en betegnelse for den samlede pengestrøm mellem udgifter og indtægter i en virksomhed. Hvis der er et positivt cashflow, så er der mere indtægt end der er udgifter. 

Confidential Disclosure Agreement – CDA

Bjorn

CDA står for Confidential Disclosure Agreement som er en juridisk kontrakt mellem to eller flere parter. Kontrakten indebære at der ikke må vidregives oplysninger om den anden part. Hvilke oplysninger det er, er defineret i kontrakten. En CDA kontrakt bruges f.eks når virksomheder arbejder sammen eller medarbejder bliver involveret i processer man ikke ønsker udleveret til andre. En NDA – …

CMO – Chief Marketing Officer

Simon

CMO står for Chief Marketing Officer, som også bliver kaldt global marketing officer, og marketing direktør er en topledelses position som har ansvar for alle marketing aktiviteter i organisationen. En CMO sætter kurs og strategi for brand håndtering, markting kommunikation så som annoncering og pr. Ydermere har de ansvar for markedsundersøgelser, produkt marketing, håndtering af kommunikationskanaler, kunder undersøgelser og kundeservice

Customer Lifetime Value – CLV

Lasse Baungaard

Customer Lifetime Value angiver hvor meget den gennemsnitlige kunde er værd fra man får kunden ind, til de stopper med at være kunde. Det handler altså ikke om hvor meget man kan tjene på et enkelt salg til en kunde, men hvor meget kunderne i gennemsnit forbruger gennem hele kundeforholdet.

Customer Acquisition Cost – CAC

Lasse Baungaard

Customer Acquisition Cost (forkortes ofte til CAC), er beregningen af hvilke omkostninger der er forbundet med at anskaffe én kunde. Eller mere mundret: Hvor meget koster en kunde?

Chief Executive Officer – CEO

Simon

CEO står for Chief Executive Officer, og er den højest rangerende enkeltperson i et selskab. På dansk kalder vi oftest en CEO for administrerende direktør. Det kan også være en generaldirektør hvis det er en offentlig virksomhed som f.eks. Danmarks Radio.